fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek

Fogyasztó hatású mágneses drágakövek, féldrágakövek, jádekövek, türkiz, korall, jáspisköves gyűrűk, gyöngyök,karkötők, amelyek gyógyítják a tested, lelked, széppé tesznek, öltöztetnek és elvarázsolnak

 

 

 

Hegyi kristály

 

minden gyógykövek leggyógyítóbbika

 

Az egyik legsokoldalúbb féldrágakő, szinte minden betegségre jó hatással van, kiegyensúlyozza a szervezetet, erősíti a test minden funkcióját. Minden más drágakő hatását fokozza.

 

 

 

Ha nem igazán tudod, mit szeretnél, zaklatott vagy, esetleg  fáradékony, de nem tudod miért, ha nem értesz dolgokat, vagy téged nem értenek, ha csak szeretnél tisztán látni és tisztán dönteni, akkor viselj hegyi kristályt, ami tisztaságával megmutatja neked amit hiányolsz az életedből.

 

 

  Fizikai hatásai

 

Érezhetően energiát ad, és felélénkíti az érzéketlen, energetikailag rosszul ellátott testtájakat.Gyulladások, pajzsmirigy működési zavarai, szív és bőrpanaszok, szem, fülbetegségek,  emsztési zavarok, gerincoszlop gyulladásai,  láz és fájdalomcsillapítás. Serkenti és egyensúlyba hozza az immun és hormonális rendszer működését, harmonizálja a két agyféltekét, segíti a sebek gyógyulását.

 

 

 

 

Lelki hatások

 

A tisztaság és tökéletesség szimboluma. Harmonikusan oldja fel a szervezet blokádjait.Csökkenti a stresszt, enyhíti a feszültséget,  a túlfűtött energiát, de erősíti és serkenti a szunnyadó energiákat, képességet.

 

Enyhíti a túlérzékenységet, javítja a kifezejőképességet, növeli a védettség érzését, negatív energiák levezetésére, lelki diszharmónia kiegyenlítésére, lelki sebek begyógyítására, segítség az ellazuláshoz.

 

 Ha más ásvánnyal viseled, felerősíti a hatást.

 

 

 

Viselj hegyi kristályt és hallani fogod a csend szavát.

 

 

 

 

 

 

 

Szine eredeti  állapotéban teljesen áttetsző, festeni lehet,oly módon, hogy színezett vízbe teszik, és a vizet felmelegítik. Hevítés hatására a kristály megreped és a színezett folyadék bejut a molekulák közé.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.gyogyekszer.hupont.hu

 

hegyikristály gyógyhatásai

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 100
Tegnapi: 16
Heti: 261
Havi: 1 043
Össz.: 314 295

Látogatottság növelés
Oldal: hegyi kristály
fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek - © 2008 - 2018 - gyogyekszer.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: topáz ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »