fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek

Fogyasztó hatású mágneses drágakövek, féldrágakövek, jádekövek, türkiz, korall, jáspisköves gyűrűk, gyöngyök,karkötők, amelyek gyógyítják a tested, lelked, széppé tesznek, öltöztetnek és elvarázsolnak

A fiatalság drágaköve

Az ókor egyik legismertebb és legkeresettebb drágaköve, mert azt tartották róla, hogy fiatalitó hatással van a viselőjére. 

 

Általános fizikai hatásai:

Erős hatással van a légutakra, a szemre, és azok panaszaira. Indiában a mai napig a legnépszerübb orvosság a migrén és a szembetegségek ellen. Regeneráló hatásu, gyulladásgátló,  agymüködést serkentő, , immunrendszer erősitő hatása van, szabályozza a vese , epe és máj müködését, ezáltal erős méregtelenitő hatással rendelkezik. Segíti a vitaminfelszivódást,  köhögésre, hörghurutra kiváló hatásu. Régen a hörghurutra, gyulladásokra  smaragddal kezel forralt bort ajánlottak.

Lelki hatásai:

A smaragd viselőjénél belső egyensúlyt és jobb kiegyensúlyozottságot eredményez. A bőr kinézetére nagyon erős fiatalitó hatása van, viselőjét elégedettséghez és több életörömhöz segiti hozzá, széles látókört biztosit. A jóság, szépség, igazság utáni törekvést testesiti meg. Nagyzási hóbortnál is kiválóan alkalmazható.

Azt tartják róla, hogy nagyon erős békéltető ereje van, bármilyen probléma esetén.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 96
Tegnapi: 16
Heti: 257
Havi: 1 039
Össz.: 314 291

Látogatottság növelés
Oldal: smaragd
fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek - © 2008 - 2018 - gyogyekszer.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: topáz ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »