fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek

Fogyasztó hatású mágneses drágakövek, féldrágakövek, jádekövek, türkiz, korall, jáspisköves gyűrűk, gyöngyök,karkötők, amelyek gyógyítják a tested, lelked, széppé tesznek, öltöztetnek és elvarázsolnak

 

 

 

A meddő nők köve

 

 A holdkő a legismertebb kövek közé tartozik, hatása széleskörű. A női oldalhoz sorolják. Külseje és külleme a férfiakat kevésbé érinti meg. Ősidők óta a meddő nők köveként tartják számon.

  

 Fizikai gyógyhatások:

 

Segíti a tobozmirigy működését, ezért a hormonháztartáshoz közvetlenül vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a mentsruációs zavarok, és a klimaxos problémák. Hormonális eredetű hajhullás ellen is jó. Egyenlentessé teszi és javítja a nyirokkeringést,ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyők, dagadás esetén is segít.

  

 Lelki hatásai

 

A belső egyensúly, a harmónia köve.

 

Nyugtató hatású, akár irrazionális félelmekről, tébolyró, tévhitről van szó. Sokan panaszkodnak ujhold vagy telihold esetén alvásproblémákról, ilyenkor holdkövet kell tenni a párna alá.

 

Nők, ha üzleti tárgyalásra mennek, feltétlenül viseljenek holdkőből készült ékszert,  intuíciójuk mellett a beszédkészségük is javul, ezáltal sikeresebbek lesznek.

 

   Figyelem, a holdkövet csak a hold fényével szabad feltölteni, éjszakára tedd ki az ablakba, vagy az erkélyre, a vele töltött ezüst ékszer is átveszi a holdkő rezgését.

   

Teliholdkor sose használd, kivéve a párnád alatt.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 112
Tegnapi: 16
Heti: 273
Havi: 1 055
Össz.: 314 307

Látogatottság növelés
Oldal: holdkő
fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek - © 2008 - 2018 - gyogyekszer.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: topáz ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »