fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek

Fogyasztó hatású mágneses drágakövek, féldrágakövek, jádekövek, türkiz, korall, jáspisköves gyűrűk, gyöngyök,karkötők, amelyek gyógyítják a tested, lelked, széppé tesznek, öltöztetnek és elvarázsolnak

 

A stresszoldás köve

 

Az aventurin a maga lágy zöldségével mindazon emberek köve, akik vágynak a nyugalomra, a békességre, akik szeretnék, hogy életüket ne a stressz uralja.

 

Fizikai hatásai

Az aventurin alkalmazható a legtöbb bőrbetegségekre, kiütésekre, ekcéma, pattanások, allergia esetén. A drágakövet egy kis edény vízbe kell tenni, az edényt egy éjszaka állni hagyni, majd másnap ezzel a vízzel kezelni a sérült bőrfelületet.

Javítja a szervezet káliumfelhasználását, emiatt pozitívan hat a szívre, segíti ennek a fontos szervnek a működését. Ösztönzi az anyagcserefolyamatokat, a vastagbél renyheségére is igen jó, gyorsítja a perisztaltikát, serkenti a vastagbél működését, megállítja a  hasmenést, segíti a zsírok lebontását, ezért elhízásnál is igen jól alkalmazható.

Lelki hatásai

Kiegyenlítően hat a bizonytalan lélekre, nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz az életünkbe, mivel a zöld színén keresztül nyugtató és lazító hatással van az egész testre. Erősíti az önbizalmat, hozzájárul a stresszoldáshoz,  csökkenti a pszichoszomatikus panaszokat. Képes viselőjének pillanatnyilag uralkodó hangulatát az ellenkezőjére fordítani.Világossá teszi a sikeres kibontakozás szándékát, áttöri a szűk gondolkodásmódot és kibontakoztatja a gondtalan jókedvet.

 

Napjaink idegeskedő, nyugtalan, stresszes világában mindenkinek viselnie kellene ezt az értékes drágakövet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.gyogyekszer.hupont.hu

aventurin gyógyhatásai

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 119
Tegnapi: 16
Heti: 280
Havi: 1 062
Össz.: 314 314

Látogatottság növelés
Oldal: aventurin
fogyasztó drágakövek- méregtelenítő féldrágakövek - © 2008 - 2018 - gyogyekszer.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: topáz ára - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »